Persoonlijke ontwikkeling

Bij La Pure Lumière kun je in een persoonlijke setting werken aan persoonlijke vragen. Dit kunnen vragen zijn over je loopbaan, hoe je om kunt gaan met moeilijke situaties op je werk, maar ook als je veel spanning ervaart op je werk. In een aantal coachingsessies gaan wij op zoek naar wat jouw diepere drijfveren zijn in deze speciale situaties. Wat dit doet met je emoties en gedrag en wat voor jou helpt om keuzes te maken die jou verder helpen.

Coaching, jouw persoonlijke vragen

We starten met een intakegesprek van 45 minuten. Het intakegesprek is bedoeld om jouw vraag of vragen te onderzoeken en te ontdekken of ik de juiste persoon voor jou ben om samen met jou met jouw vragen aan de slag te gaan. Wil je starten met de persoonlijke ontwikkeling dan maken we samen afspraken over het vervolg. Het intakegesprek is gratis.

Start je met je persoonlijke ontwikkeling bij La Pure Lumière dan zal afhankelijk van jouw persoonlijke vraag of vragen een aantal afspraken worden ingepland. De locatie bepalen we samen. Iedere afspraak duurt 1,5 uur.

Training ‘omgaan met stress en burn-out’

Een aantal keer per jaar organiseert La Pure Lumière een driedaagse training over burn-out. Tijdens deze training komen de belangrijkste oorzaken van stress en burn-out aan bod, krijg je meer inzicht in de oorzaken die bij jou spanningsklachten hebben gegeven en ontvang je tips en handvatten om te leren van jouw stress of burn-out. Hiermee kun je aan het werk om te herstellen van je stress of burn-out en om dit in toekomst te voorkomen. De training is geschikt voor maximaal 6 personen, zodat er voldoende aandacht voor iedereen is en er een persoonlijke interactie tussen de deelnemers kan ontstaan.

De volgende training ‘omgaan met stress en burn-out’ is op 6, 13 en 27 oktober 2021. Tijdens de eerste dag op 6 oktober maken de deelnemers kennis met elkaar en zal een start worden gemaakt met persoonlijk inzicht in stress en burn-out. Daarmee gaan we aan de slag tijdens deze 3 dagen. Tussen de trainingsdagen maak je huiswerk.

Deze training vindt plaats in Almere. De kosten bedragen € 595,00 (incl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief koffie, thee en lunch.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen na lapurelumiere@hotmail.com