Professionele ontwikkeling

Professionele ontwikkeling gaat vooral over hoe je communiceert, samenwerkt en hoe je effectief bent in je werk. De professionele ontwikkeling die La Pure Lumière aanbiedt is zowel voor individuen als teams.

Individuele professionele coaching

Loop je tegen bovenstaande vragen aan in je werk dan kan coaching je verder helpen onderzoeken door vanuit jouw professionele context je vraag te onderzoeken. Dit kan een vraag zijn over jouw rol als leidinggevende, je ambities of over hoe je effectiever kunt zijn in je (samen)werken. Belangrijk daarbij is dat we werken vanuit een positieve benadering.

We starten met een intakegesprek van 45 minuten. Het intakegesprek is bedoeld om jouw vraag of vragen te onderzoeken en te ontdekken of ik de juiste persoon voor jou ben om samen met jou met jouw vragen aan de slag te gaan. Wil je starten met de persoonlijke ontwikkeling dan maken we samen afspraken over het vervolg. Het intakegesprek is gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Teamcoaching

In een team samenwerken kan veel energie en plezier geven. Maar het lukt niet altijd direct goed. Soms is extra ondersteuning nodig om als team de nodige stappen te maken. Tijdens een aantal sessies onderzoeken we welke talenten er in het team aanwezig zijn, welke doelen jullie willen realiseren en wat kan helpen om het samenwerken en plezier te vergroten. Wil je meer informatie hierover dan kun je me bellen of mailen.